Netpeak Alliance

Netpeak Alliance е група от партньори на онлайн маркетинг агенция Netpeak, която съчетава опита и уменията им за комплексно разрешаване на бизнес-задачите на нашите клиенти. Благодарение на разпределението на задачи между партньорите е възможно да се оптимизира бюджетът за привличане на потенциални клиенти и увеличаване на оборота без значителни допълнителни разходи.
Партньорска програма
1
Нашите клиенти често се нуждаят от помощ в области, в които не сме компетентни.

Например ние даваме техническа задача за SEO и клиентът се нуждае от програмисти, които могат да я реализират. Или клиентът трябва да бъде подпомогнат с поддържане на страници в социалните мрежи, с избор и създаване на CRM система, със създаване на целева страница за рекламна кампания - като цяло, всяка услуга, която нашата агенция не предоставя.
2
В този случай препоръчваме на клиента да се свърже с един от нашите партньори.

Така партньорът получава "топъл лид", а Netpeak - по-лоялен клиент и увереност, че той няма да работи с недобросъвестен изпълнител. Често и партньорите имат клиенти, които се нуждаят от онлайн маркетинг услуги, тогава Netpeak може да бъде полезен за тях.
Каква е ползата за вашите клиенти
Използване на опита на повече от 2000 проекта в рамките на пакетни услуги за SEO и онлайн реклама.
Получаване на предимствата от Netpeak бранда, развивани от 2006 - ROI ориентиране, система от вътрешни стандарти, автоматизиране, опит работа с големи клиенти.
Получаване на унифицирани действия за увеличаване на продажбите - пакет с препоръки за подобряване на конверсията на сайта.
Лесен достъп към цялата информация за работата върху проекта в Netpeak Client Dashboard за контрол на ефективността на целевите страници, мониторинг на изпълнение на технически задания, динамика на KPI, управление на личната сметка.
Защо?
За да получите 10% от комисионната не само за първата поръчана услуга, но и от всички следващи, които клиентът ще използва в бъдеще. Като пренасочвате клиент към нас на услуга с месечен абонамент, получавате стабилен пасивен доход.
За да получите специализиран мениджър, който да подпомага процеса на продажбата заедно със специалиста по продажби от ваша страна.
За да се запознаете с постоянните и потенциалните клиенти на Netpeak, ако услугите ви отговарят на техните бизнес цели.
За да поставим Вашето лого и линк към сайта в страницата на Netpeak Alliance в раздела "Нашите партньори" (при условие на партньорски клиенти в работа).
Потенциално да увеличите средната стойност на услугите за програмиране с 20-30% през първите шест месеца от партньорски клиенти, тъй като Netpeak е специализирана в маркетинга и не предоставя услуги за разработване на уебсайтове.
Нашите партньори
Как да станете партньор?
1
Направете запитване през този сайт.
2
Изчакайте нашият мениджър да се свърже с вас.
3
Сключете двустранно партньорско споразумение с Netpeak.
4
Пращайте към Netpeak информация за потенциален клиент, като зададете
специален бутон на Вашия уебсайт или пишете на partners@netpeak.net.
5
Вземете партньорски бонус през целия жизнен цикъл на всичките си клиенти,
прехвърлени към Netpeak.